Nem bízta a véletlenre a családlátogatást Orbán

Nagy volt ma az öröm Nyíregyházán a Bocskai családban, amikor váratlanul betoppant hozzájuk Orbán Viktor, teljesítve ezzel a tizenéves Döni nagy vágyát. Nem is csoda, ha ennyire szeretik a kormányfőt, hiszen apuka a fideszes önkormányzat városüzemeltetési cégének igazgatója.

A miniszterelnök emberei nem szeretnek semmit a véletlenre bízni. Ha az egyetemisták véleményét kell kikérni a felsőoktatás jövőjéről, nincs is kézenfekvőbb, mint a Fidelitas ifjaival beülni egy romkocsmába. Ha meg egy ifjú rajongót kell meglátogatni, jobb egy tűzközeli családhoz menni, nehogy valami kellemetlen meglepetés érje Orbánt egy karmoló macska, netán romlott piskótatekercs képében.

Advertisement

Így eshetett a választás a szorgos-dolgos Bocskai családra, ahol az apuka, Péter, mit tesz isten, a Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Nonprofit Kft. ügyvezetője. A stadionüzemeltetéstől a vásárszervezésen és a fizető parkoláson át a vízellátásig, a város minden rezdülésében ott van munkája. És ha a városban flottul mennek a dolgok, a vendégség is csak jól sülhet el!

Apró üröm az örömben, hogy Bocskai úr ellen állítólagos fiktív számlák miatt nyomoznak, melyek el nem végzett munkákról szólnak, de nagyon szurkolunk, hogy kiderüljön, hogy ez nem igaz, hogy semmi ne árnyékolhassa be ezt a jól sikerült látogatást.

Share This Story